Η ομάδα χορού Ditto & η ομάδα συλλογικού πολιτισμού Εμείς συνεργάζονται για την πραγματοποίηση μαθημάτων γιόγκα για όλους.

 

Σας περιμένουμε στον ολοκαίνουργιο Χώρο, Πλατεία Θεάτρου 6-8, στο κέντρο της πόλης.

 

Δηλώσεις συμμετοχής: ditto.dance@gmail.com 


Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται ως εξής:

Γιόγκα

Κάθε Τρίτη & Πέμπτη 18.30-19.50

Με όχημα το σώμα και κινητήρα την αναπνοή επιδιώκουμε: γείωση, ενδυνάμωση, ισορροπία, ευεξία, ευλυγισία, εστίαση και χαλάρωση. Η πρακτική μας περιλαμβάνει κινήσεις προετοιμασίας, κινητική και στατική εκτέλεση παραδοσιακών στάσεων, ασκήσεις αναπνοής, τεχνικές οραματισμού και χαλάρωσης.

Τόπος: Ο Χώρος, Πλατεία Θεάτρου 6-8

Κόστος Συμμετοχής:

Drop in: 12 ευρώ/μάθημα, 20 ευρώ/2 συνεχόμενα μαθήματα ημέρας

Μηνιαία:

  • 40 ευρώ/μήνα – 1 μάθημα/εβδομάδα
  • 60 ευρώ/μήνα – 2 μαθήματα/εβδομάδα

 

Τα μαθήματα είναι ανοιχτά σε όλους ανεξαρτήτως προηγούμενης εμπειρίας.

Facebook event


Συντονιστές

Ιωάννα Βασιλακοπούλου

Η Ιωάννα είναι πιστοποιημένη επιμορφώτρια γιόγκα (RYT 200h, 300h, 500h), ερμηνεύτρια, χορογράφος και καλλιτεχνική διευθύντρια της πολιτιστικής ομάδας ditto. Σπούδασε χορό στο Trinity Laban Conservatoire for Music & Dance, Κοινωνιολογία και Πολιτιστική Διαχείριση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει μαθητεύσει δίπλα σε εμπνευσμένους δασκάλους σε Ελλάδα, Αγγλία, Βέλγιο, Αμερική και Ινδία παρακολουθώντας εκπαιδευτικά σεμινάρια γιόγκα, σύγχρονου χορού, κινητικού αυτοσχεδιασμού, χοροθεραπείας και ταϊλανδικής μάλαξης. Καθοδηγεί ομαδικά μαθήματα γιόγκα και χορού για ενήλικες καθώς και ειδικά προσαρμοσμένες πρακτικές για εγκύους, παιδιά και ηλικιωμένους. Η αντίληψη της κίνησης ως μέσο για την καλλιέργεια υγιούς σώματος, ελεύθερου νου και ανοιχτής καρδιάς βρίσκεται στον πυρήνα της διδασκαλίας της.

 

Νεφέλη Σταμούλη

Η Νεφέλη είναι πιστοποιημένη δασκάλα γιόγκα (RYT300h.), ερμηνεύτρια και λάτρης της μουσικής και του τραγουδιού. Σπούδασε χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Υπήρξε μέλος της ομάδας της Κ.Σ.Ο.Τ  Hellenic Dance Company, βασικό μέλος της ομάδας Ditto και ιδρυτικό μέλος της ομάδας χορού ΝομάΔες με συμμετοχές σε παραστάσεις και φεστιβάλ σε Ελλάδα, Βέλγιο, Γαλλία, Σερβία κ.α.. Διδάσκει γιόγκα, κλασικό μπαλέτο, μοντέρνο και σύγχρονο χορό, hip-hop, barre a terre και αυτοσχεδιασμό σε παιδιά και ενήλικες. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Yin, Acro, Aerial, Hatha, Flow Yoga και Yoga για παιδιά, καθώς και μαθήματα φωνητικής και υποκριτικής. Είναι μέλος της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής “Ροδιά” και του πολυφωνικού σχήματος “Happy Hour Choir” συμμετέχοντας σε μουσικές συναυλίες και φεστιβάλ. Αυτή τη στιγμή λαμβάνει μέρος στη νέα παραγωγή της εταιρείας Σοφή Κουκουβάγια “Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα” στο θέατρο Ακροπόλ.

 

 

O χώρος είναι προσβάσιμος σε χρήστες/ριες αναπηρικού αμαξιδίου.

 

 

 

Η δράση είναι μέρος του πιλοτικού προγράμματος ΠΟΛΗ² που υλοποιείται από το This is Athens του δήμου Αθηναίων.